Bestel onze Roparun wijn

 

Via onze Webshop of via een deelnemer

 

De wijn die we online verkopen, verkopen we door middel van inschrijving, zodat de opbrengst voor het goede doel het hoogst is. Wij zullen bestellingen tot 1 mei aannemen via onze online webshop. De wijnen zullen dan in begin mei bij u worden thuis gebracht. 

Wij hebben in samenwerking met Vino di Marie, onze plaatselijke wijnwinkel, de volgende kwalitatief goede wijnen uitgekozen:

 

 

PS PLAGE DU SUD

Deze wijnen refereren  aan het Mediterrane gevoel; de Cote d’Azur, met zijn zonnige terrassen en flaneer-boulevards. Een uitdagende knipoog naar de Provence. Hyperelegante wijnen uit het zuidfranse. Allen breekbaar van kleur met een Sappig fruit in de mond. Genieten!

 

PS Blanc

Stel je voor, een dag op het strand met goede vrienden, een azuurblauwe lucht, de warme zon en een frisse zeewind... Bloten voeten in het warme zand, genietend van een glas koude, opgewekte verfrissende, exotische witte wijn. Opgewekt van geur en smaak, appel, gras en citrus. Plage du Sud Blanc, een kraakfrisse blend uit Gascogne, van Colombard, Sauvignon Blanc en een drupje Gros Manseng.

 

PS Rouge

Hoewel je zeer zelden een wijn van alleen maar Alicante Bouschet tegenkomt, de enige roodsappige druif ter wereld, heeft de wijnmaker het aangedurfd deze druif als eenling op fles te brengen. De PS Rouge Noir is een zwartrode, zachte wijn, vol fruit met bloemtonen in de neus en smaak met een zacht vanille door een rijping met Frans eiken gedurende 9 maanden. Heerlijk bij geroosterd vlees en fijn om licht gekoeld te drinken.

 

PS Rosé

De Rosé met finesse; hyperelegant fruit en bleek zalmroze van kleur. Een van de trendsetters was en is PLAGE du SUD. Refererend aan het Mediterrane gevoel; de Côte d’Azur, met zijn zonnige terrassen en flaneer-boulevards... Een uitdagende knipoog naar de Provence, de Côte d’Azur. Een hyper elegante Rosé uit het zuidfranse gemaakt als een Gris. Breekbaar van kleur met een sappig fruit in de mond. De oorsprong is de Languedoc, onder de noemer IGP Pays d'Oc, een verzamelnaam van zuidfranse wijngebieden gelegen aan de Middellandse zee. Wijngaarden met een Mediterraan klimaat, ideaal voor de wijnbouw, de mistral, de plotseling opstekende winden, warme zomers en zachte winters. PS Le Rosé Ensoleille smaakt eigenlijk altijd... maar smaakt het beste wanneer de zon schijnt en je wordt omgeven door goede vrienden...